Regnskabsassistent til Volkswagen Næstved

Motiveres du af et til tider travlt miljø hvor du har mange bolde i luften? Vægter du stort personligt engagement, samarbejde og service højt?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske den regnskabsassistent, vi mangler.

Stillingen

Administrationen består af i alt 3 personer. Som regnskabsassistent vil dine primære arbejdsopgaver være: 

  • Debitorbogholderi, herunder rykkerprocedure og kontaktperson til inkassobureau.
  • Daglig bogføring af bankindbetalinger.
  • Opgørelse af timeregnskab samt andre relaterede opgaver ifm. lønkørsel. På sigt vil du blive lært op i selvstændigt at håndtere lønkørselen i Dataløn.
  • Diverse opgaver relateret til debitorbogholderiet i forbindelse med måneds- & årsafslutning
  • Back-up på telefonen for værkstedet, pladeværkstedet og salg.
  • Håndtering og videreformidling af husets fællesmail.
  • Div. ad hoc-opgaver

Om dig

Du arbejder struktureret, er fleksibel og udviser et personligt engagement for dine arbejdsopgaver samt tilhørende deadlines. 

Du har øje for detaljen og sætter en ære i det arbejde, du leverer. Dertil motiveres du af at opnå ny viden samt en lyst til at lære nyt. Du besidder gode kommunikative evner, både på dansk og engelsk, og har lyst og mod på at arbejde i en kunderelateret funktion.

Som person har du et naturligt positivt drive, evner at arbejde selvstændigt, men også i samarbejde med andre. Du besidder en omhyggelig og systematisk tilgang til de arbejdsopgaver, du bliver stillet over for. En god portion humor vil bestemt også være en fordel.

Du har desuden praktisk erfaring med gængse regnskabsfunktioner og har en uddannelsesmæssig baggrund som økonomiassistent, regnskabsassistent eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til AX Dynamic 365 og Ibistic, men det er ikke noget krav. At du til hverdag arbejder i Excel vil være nødvendigt, idet det i stor udstrækning kræves i dine daglige arbejdsopgaver.

Om os

Næstved Autocenter A/S er Sydsjællands største Bilhus med ca. 40 engagerede medarbejdere. Vi forhandler Volkswagen, Škoda og er aut. servicepartner på Audi. Læs evt. mere om hvem er her: www.vw-naestved.dk/Om-os. 

Ansøgning

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jeanette Høst Jensen på telefon 55 75 26 30. 

Ansøgningsfrist er den 17. marts 2023, men der vil løbende holdes samtaler.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.