ID.3 er landet i Danmark

Den 100 % elektriske ID.3 er spydspids i Volkswagens omfattende offensiv indenfor e-mobilitet. Nu er de første eksemplarer af elbilen landet i Danmark, og i weekenden den 26.-27. september kan ID.3 opleves hos landets Volkswagen-forhandlere.

Volkswagen investerer i disse år over 80 milliarder kroner i e-mobilitet med det mål for øje at kunne producere op mod 1,5 millioner elbiler om året i 2025. Til at realisere visionen om at blive verdens førende producent af elbiler startede Volkswagen med et blankt stykke papir og igangsatte udviklingen af en komplet ny familie af elbiler, hvoraf ID.3 er den første.

ID.3 blev præsenteret første gang som konceptbil tilbage i 2016, og i maj sidste år kunne interesserede kunder reservere en ID.3 1ST Edition og blive nogle af de første danskere til at eje den banebrydende elbil. Interessen var overvældende, og allerede efter blot 72 timer kunne Volkswagen Danmark melde udsolgt af denne specielle ID.3 1STEdition. Det var et tydeligt signal om, at danskerne var klar til at omstille sig til e-mobilitet, og de var især klar til en ID.3.

I denne uge landede de første mange eksemplarer af ID.3 i Danmark, og Volkswagens vision indenfor e-mobilitet blev pludselig meget mere konkret. Volkswagen Danmarks direktør, Mads Nør Lauvring, har – ligesom kunderne – set meget frem til denne dag og var selv ude og se de første mange ID.3’er på logistikcenteret i Ringsted, hvor bilerne lander først, når de kommer fra Volkswagens elbilsfabrik i Zwickau.

Med ankomsten af de første ID3. 1ST Edition kan vi for alvor mærke, at Volkswagens offensiv indenfor e-mobilitet begynder at tage fart. Ventetiden er ovre, og vores forhandlere landet over står i de kommende uger klar til at udlevere den specielle ID.3 1ST Edition til de kunder, der har forhåndsreserveret en. I weekenden den 26.-27. september kan alle danskere så opleve ID.3 hos landets Volkswagen-forhandlere.”

Forventningerne er med rette store til ID.3, der med sin balance mellem størrelse, rækkevidde og pris har potentialet til at for alvor at få danskerne til at omfavne elbilen. Kunderne vil kunne vælge en ID.3, der passer til deres individuelle budget og kørselsbehov, da den tilbydes med tre størrelser batterier (45 kWh (DK-intro: 2021), 58 kWh og 77 kWh), hvilket giver bilen en rækkevidde på henholdsvis 330, 414-423 og 539 km (WLTP). Muligheden for at kunne tilbyde forskellige størrelser batterier er blot en af mange fordele ved den nyudviklede MEB-platform, som ID.3 er bygget på. Den er specifikt udviklet til elbiler, hvilket gjorde det muligt at pakke batteriet ned under gulvet og integrere en elmotor i bagakslen, der er så kompakt, at den kan være i en sportstaske. På den måde er det lykkedes at skabe en ID.3, der er kompakt som en Golf udenpå, men rummelig som en mellemklassebil indeni.

I første omgang introduceres ID.3 i syv udstyrsversioner til priser fra 324.995 kr.* (58 kWh-batteri) til 399.995 kr.* (77 kWh-batteri), og byder – afhængig af udstyrsversion – på innovative detaljer som navigationsanlæg med Predictive-fartpilot, head-up-display, 100 % digitalt cockpit, IQ.Light LED-Matrix-forlygter og Ambiente-stemningsbelysning i interiøret med 10 eller 30 valgfrie farver.

Volkswagen har gjort ejerskabet af en ID.3 så nemt som muligt, og derfor er der i prisen på alle versioner af ID.3 inkluderet et abonnement på Clever Unlimited*, der giver ubegrænset opladning på installeret Clever-ladeboks derhjemme eller på Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris på 749 kr./md. På den måde er det nemt at holde ID.3 fuldt opladt og nyde godt af bilens lange rækkevidde.

Du kan finde mere information om ID.3 her.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Værdi af installation: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: 749 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK), dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Clever Unlimited Network: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk