ErhvervsCenter

I vores Volkswagen ErhvervsCenter kan du opleve Volkswagens mest slagkraftige modelprogram til erhvervslivet. Vi leverer det bedste indenfor kassevogne og chassiser, der kan skræddersyes til din branche og dine behov. Desuden tilbyder vi en palette af vans, hvis du ønsker en rummelig og komfortabel Volkswagen og kan nøjes med 2 sæder. Uanset hvilket behov du har, finder vi en model, der passer.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af. Derfor er vi tilknyttet Volkswagens ErhvervsCenter koncept, med dedikerede erhvervsrådgivere, der er vant til at tage sig af erhvervslivet og har overblik over moms- og afgiftsreglerne.

I vores ErhvervsCenter kan du få kortlagt din virksomheds behov, så du får den optimale løsning. Vi rådgiver og vejleder i valg og opbygning af bilerne, og sammensætter individuelle leasing- og finansieringstilbud til netop dit behov. Dette kombineret med fordelagtige Service- & Reparationsabonnementer giver dig tryghed, landsdækkende service og budgetsikkerhed.
Kan du ikke finde tid til at besøge os, kommer vi gerne ud til dig. Giv os blot et kald og aftal et tidspunkt. Ønsker du at prøvekøre en af vores modeller, kan du se vores demobiler her.

Vores erhvervsværksted er en vigtig brik, når du skal holde dig og din virksomhed effektiv og kørende. Derfor har viet erhvervsteam klar til at tage imod din varebil, med dedikeret personale og fleksible åbningstider, så vi kan få din bil op på liften og ud på vejen igen.